Extra oefenen circus Talentino

Jullie kinderen hebben ongetwijfeld al verteld over het bezoek van circus Titi en over de eerste kennismaking met de circuswereld en de circustechnieken.
Ondertussen kozen alle kinderen van het 3de tot en met het 6de leerjaar een techniek. Op de donderdag net voor de vakantie hadden we een eerste gezamenlijk oefenmoment. Zo volgen er nog een tiental, voor we onze kunsten tonen tijdens de voorstellingen van Circus Talentino op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni.

Nico, de man van juf Marjan, wil graag vrijblijvend de technieken diabolo, flowersticks, bordjes, jongleren en evenwicht (rolla rolla, bal, ton en éénwieler) verder aanleren en uitbreiden met extra trucjes.

Deze extra oefenmomenten gaan door op 4 woensdagen (08/03, 15/03, 22/03 en 29/03) tussen krokus- en paasvakantie, telkens van 18 u. tot 19 u. of van 19 u. tot 20 u. in de turnzaal van de school.

Wil je zoon/dochter graag deelnemen aan deze gratis oefensessies (voor leerlingen van 3de tot 6de leerjaar)?
Stuur dan snel een mailtje aan info@schoolhulshout.be met naam leerling+klas, datum (je mag meerdere woensdagen opgeven) + keuze-uur (18 u.-19 u. of 19 u.-20 u.). Er zijn maximum 35 plaatsjes per uur.

En dan even dit: het circusmateriaal dat besteld werd om thuis verder te oefenen, wordt in de loop van deze week geleverd. Er kan nog steeds vrijblijvend circusmateriaal besteld worden via de eerder meegegeven brief.

Veel oefenplezier aan iedereen!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?