Fietsexamen 2022

In samenwerking met de Politie Zuiderkempen organiseert onze school op maandag 13 juni 2022 om 13.10 u. een fietsexamen voor de leerlingen van het zesde leerjaar. Iedere leerling legt zelfstandig een uitgestippeld parcours af.

De politieagenten bemannen zelf de gevaarlijkste punten, terwijl elders bereidwillige medewerkers een quotering geven en een oogje in het zeil houden. Automobilisten worden via aanwijzingsborden verwittigd dat er een fietsexamen aan de gang is.

Vooraf leggen de leerlingen het parcours per klas af met de leerkracht die onderweg de nodige uitleg geeft.

Leerlingen die het wensen kunnen onder begeleiding van hun ouders nadien het parcours nog afleggen. De route vind je onderaan. Kwestie van voorbereid te zijn op het examen.

Om het fietsexamen vlot en correct te laten verlopen, zijn wij nog op zoek naar bereidwillige medewerkers die de leerlingen tijdens het fietsexamen beoordelen en een oogje in het zeil houden. Wanneer u die dag het fietsexamen kan en wil begeleiden, laat het ons dan even weten als reactie op deze mail. U kan ook het invulstrookje hieronder afdrukken en terug meegeven met uw kind.

Alvast bedankt voor uw hulp.

 

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep verkeer

 

-------------------------------------------------------------------------------------

Naam: ……………………………………………………

 O kan leerlingen begeleiden tijdens het fietsexamen.

 O kan geen leerlingen begeleiden tijdens het fietsexamen.

Handtekening

 

 

Komt jouw kapoen ook naar onze school?