Fluodag

We herinneren jullie er graag aan dat vanaf maandag 7 november 2022 tot en met vrijdag 31 maart 2023 het dragen van een fluohesje verplicht is voor alle kinderen en leerkrachten van onze school. Omwille van de veiligheid bij het in- en uitstappen vragen we dit ook aan de kinderen die met de auto of met de bus naar school komen. Zo zijn we in de donkerste maanden met z'n allen extra zichtbaar in het verkeer.

Maandag 14 november 2022 starten we met de actie ‘Helm op, fluo top!’. Dat is een verkeersproject waarmee we als school onze leerlingen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen. En dat op een veilige manier uiteraard! Wie met een fluohesje aan naar school komt, krijgt een sticker. Door het verzamelen van de stickers sparen de leerlingen voor beloningen. 
Om de start van deze 'Helm op, fluo top!'-campagne in de kijker te zetten organiseren we op maandag 14 november een fluodag. Fluoriserende kledingstukken en gadgets staan die dag centraal. Moedig daarom je kind aan om volgende week maandag met zoveel mogelijk fluoriserende kledij naar school te komen.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?