Sponsorloop: bedankt!!

In de afgelopen eindejaarsperiode wilden we graag even stilstaan bij de mensen die het moeilijker hebben. De Warmste Week vlamde in 2022 tegen kansarmoede. Als school wilden we graag iets doen in de strijd tegen kansarmoede bij gezinnen in Hulshout. Daarom organiseerden wij een sponsorloop ten voordele van het sinterklaasfonds van onze parochie. Dit fonds zorgt ervoor dat ook kansarme kinderen in Hulshout ieder jaar cadeautjes krijgen van de Sint.

Onze kleuters en leerlingen liepen (of wandelden) in de week van 12 tot en met 16 december tijdens de turnles een kwartier lang (zo veel mogelijk) rondjes voor het goede doel. We liepen ons tijdens een ijskoude week zeker goed warm en vlamden zo samen 720 euro bij elkaar voor het goede doel! Een dikke dankjewel daarvoor aan alle sponsors!!

Op zondag 18 december ging er vanuit alle parochiale verenigingen van Hulshout het kerstgebeuren 'U zijt wellekome' door. Alle opbrengst hiervan ging naar hetzelfde sinterklaasfonds. En ook onze schoendozenactie steunde de gezinnen in Hulshout die het nodig hebben met 50 mooi versierde en goedgevulde dozen.

Foto's van onze warme lopers vind je hier: https://www.schoolhulshout.be/albums/sponsorloop-voor-het-goede-doel.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?