Sponsorloop voor het goede doel

Nu de Sint het land uit is, nadert het einde van dit jaar met rasse schreden. Kerstbomen duiken op. De tijd van feesten, warmte, gezelligheid en cadeautjes komt er aan. 
In deze eindejaarsperiode willen we graag even stilstaan bij de mensen die het moeilijker hebben. De Warmste Week vlamt dit jaar tegen kansarmoede. Als school willen we graag iets doen in de strijd tegen kansarmoede bij gezinnen in Hulshout.
Daarom organiseren wij een sponsorloop ten voordele van het sinterklaasfonds van onze parochie. Dit fonds zorgt er voor dat ook kansarme kinderen in Hulshout ieder jaar cadeautjes krijgen van de Sint. Op zondag 18 december gaat er vanuit alle parochiale verenigingen van Hulshout het kerstgebeuren 'U zijt wellekome' door. Alle opbrengst hiervan gaat naar hetzelfde sinterklaasfonds. En ook onze schoendozenactie steunt dit jaar de gezinnen in Hulshout die het nodig hebben.

Hoe gaat onze sponsorloop te werk?
Onze kleuters en leerlingen lopen (of wandelen) volgende week (van 12 tot en met 16 december) tijdens de turnles een kwartier lang (zo veel mogelijk) rondjes voor het goede doel. Onze ouderkring sponsort, maar ook jij kan je kind(eren) hiervoor geheel vrijblijvend sponsoren. Onze leerkrachten mogen uiteraard ook mee lopen of wandelen en zich laten sponsoren!
Dit sponsoren kan op twee manieren:

  1. Surf naar onze online sponsorpagina: https://sponsor.school/rondjes-lopen-voor-het-goede-doel. Druk op de groene knop ‘steun deze actie’. Kies het bedrag dat je wil sponsoren en kies een betaalmanier. Je kan geheel anoniem sponsoren. Deel deze link met jouw familie en vrienden. Dit kan via de roze knop ‘deel actie pagina + QRcode’. Op deze manier kan iedereen je kind sponsoren.
  2. Geef het vrijblijvend bedrag dat je wil sponsoren cash in een gesloten enveloppe mee naar school.

De sponsorloop gaat buiten door tijdens de turnles van de leerlingen. De leerlingen nemen deze week best loopschoenen voor buiten en warme kleren om in te lopen mee op de dag van hun turnles. De kleuters hoeven hier geen kleren of schoenen voor mee te nemen. Zij lopen of wandelen in de kleren die ze aan hebben voor school.
 
Hopelijk lopen we ons warm deze week en vlammen we samen veel geld bij elkaar voor het goede doel!
Op een warme week!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?