Verdeling taarten

De sneeuwklassers hebben de voorbije weken erg hun best gedaan om met de verkoop van taarten een flinke duit in onze sneeuwklasspaarpot te doen. De opbrengst van alle verkochte taarten komt volledig ten goede aan de sneeuwklas. Kleine nabestellingen kunnen nog steeds verwerkt worden.

Zoals u weet moeten deze taarten vrijdag 14 oktober verdeeld worden en door de verkopers aan huis bezorgd worden. Aangezien dit een hele klus is, die wij niet alleen kunnen klaren, durf ik een beroep doen op uw bereidwillige hulp.

Het is aangeraden dat er zeker per verkopersduo een auto beschikbaar is om deze taarten na schooltijd (vanaf 15.30 uur) aan huis te bezorgen. Ik veronderstel dat dit best onderling kan afgesproken worden.

Er zijn echter ook helpende handen nodig om de taarten in de school te verdelen per verkopers. De taarten worden in de voormiddag geleverd, zodat de verdeling in de namiddag na het belsignaal kan gebeuren.

Mag ik vragen dat de ouders die vrij zijn en hierbij willen helpen, omstreeks 13.30 uur aanwezig zijn in de eetzaal van onze school op de Grote Baan.

De leerlingen fietsen tijdens die middagpauze samen met mij naar onze andere vestiging. De leerlingen zonder fiets kunnen de schoolbus nemen.

Op vrijdag 14 oktober eindigt de schooldag om 15.30 uur op onze vestiging op de Grote Baan.

Vriendelijke groeten,
juf Sandra Deckers

Komt jouw kapoen ook naar onze school?