potlood icoon

Vertrek zomerkamp

Het zomerkamp komt nu wel heel dichtbij. We vertrekken op donderdag 16 juni 2022 om 7.30 u. ’s morgens aan de sporthal. De reisorganisatie vraagt ons om een half uurtje vooraf aanwezig te zijn.
 
Omwille van de beperkte ruimte mag elke leerling slechts één valies (maximaal 20 kilogram) en één stuk handbagage (past in het bagagerek) meenemen. In de handbagage bevindt zich eten en drank voor 2 picknicks, apart ingepakt. Ook in de handbagage zit schrijfgerief, een spelletje of een leesboek en een plastieken zak met een nat washandje en een handdoek.
Bevestig een label met naam en adres aan de valies en noteer deze gegevens ook aan je handbagage!
 
Geef uw zoon of dochter niet te veel drinken mee want dat veroorzaakt extra sanitaire stops en dus vertraging.
 
Reispillen worden best een half uur vooraf ingenomen. Zeg uw kind, indien nodig, om ook rond 16 u. een reispilletje in te nemen.
 
Voor de terugreis zorgen wij voor drank en knapzak.
 
Wat geeft u niet mee: juwelen, gsm, tablet, iPod, MP3-speler, fototoestel, voedingswaren (bij de maaltijden krijgt uw kind voldoende eten en voldoende fruit).
 
De reis gaat over autosnelwegen via Aken, Koblenz, Speyer, Heilbronn, Ulm, Kempten tot Reutte.
De haltetijden onderweg zijn doorgaans 2 x 30 minuten en 1 x 1 uur. Dit kan variëren naargelang de verplichte rusttijden van de chauffeurs, de drukte onderweg en de wensen en noden van de groep.
Haltes zijn voorzien in Aachener Land (30 min.), Hockenheim Ring (1 uur) en Allgäuer Tor (30 min.).
 
De identiteitskaart of kids-id moet door de leerlingen getoond worden aan de begeleiders vόόr het instappen van de bus.
 
Uw zoon of dochter heeft in principe geen geld nodig behalve voor het kopen van een zegel voor een brief en voor de eventuele zichtkaarten die ze versturen (€ 2.30 voor een kaart en zegel).
 
Op brieven naar Oostenrijk dient een zegel van € 2.09 geplakt te worden en eventueel een prioriteitszegeltje. 
Adresseer uw brieven aan:
                                                        
A-13771
GBS Hulshout
………………………………………. (naam)
Haus Bergland
Hausnr. 43
A – 6642 Stanzach
Oostenrijk
 
Verzend uw brieven tijdig: ten laatste op vrijdag!
 
Door middel van een WhatsAppgroep laten we weten wanneer we aangekomen zijn. Met dezelfde WhatsAppgroep wordt iedereen verwittigd van de thuiskomst op vrijdag 24 juni.
 
Bovendien kan u het verdere verloop van ons zomerkamp dagelijks volgen op onze blog: http://zomerkamphulshout.blogspot.be/
 
Indien uw kind in Stanzach nog medicijnen moet innemen, zorg er dan voor dat in een begeleidend briefje duidelijk vermeld staat wanneer, hoeveel en hoelang dit moet gebeuren. De medicijnen en het briefje worden dan bij het vertrek aan juf Leen bezorgd, zodat wij er de nodige controle over hebben.
 
Uw kind gaat op zomerkamp omdat u ervan overtuigd bent dat dit goed is voor zijn/haar leren op school, voor lichaam en geest en vooral voor de gehele ontwikkeling en opvoeding.
Mits een goed humeur en gehoorzaamheid aan de instructies van de begeleiders zal het zomerkamp voor uw kind een unieke, verrijkende en leerrijke ervaring zijn.
 
De begeleiders zijn: juffrouw Sandra, meester Johan, juffrouw Lise, meester Robbe, juffrouw Leen en Edwin (de man van juffrouw Leen).
Zij zullen allen hun best doen om er voor te zorgen dat deze reis voor de leerlingen een onvergetelijke gebeurtenis zal worden.
 
Als er nog vragen zijn, neem dan contact op met één van de begeleiders.

We wensen alle zesdejaars een fantastisch zomerkamp!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?