potlood icoon

Voorstelling circus op 24 januari

Zoals jullie weten laten we onze kinderen dit schooljaar kennismaken met de fascinerende circuswereld, met als hoogtepunt de voorstellingen van ons eigen Circus Talentino op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni!

Volgende week maandag komt Circus Titi - het circus dat ons zal begeleiden bij ons circusproject - in elke klas vertellen over het circusleven.

Op dinsdag 24 januari speelt circus Titi 3 voorstellingen op de vestiging Strepestraat.
De eerste voorstelling voor alle kleuters (groen-rood-blauw-oranje-geel-Anna) én voor 1GBA en 1GBB start om 9 u. in zaal ‘De Vloeikens’.
Wegens organisatorische redenen vragen wij om uw kleuter(s) en/of leerling(en) van 1GBA of 1GBB op dinsdag 24 januari rechtstreeks naar de afdeling Strepestraat te brengen (vanaf 08.30 u.).
Alle kleuters én leerlingen van 1GBA en 1GBB komen de school in de Strepestraat die dag binnen via de dubbele deur (NIET via de schoolpoort). We zullen hen daar in de gang opvangen.

Na de voorstelling worden ze met de schoolbus teruggebracht naar de afdeling Grote Baan.
De kleuters en leerlingen van 1GBA of 1GBB die 's ochtends in de kinderopvang zijn, worden die dag naar de Strepestraat gebracht met de schoolbus.
 
Alvast bedankt voor uw medewerking!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?