Welkom terug op 1 september!

'Ik+jij=wij' is het thema waarrond we dit jaar zullen werken.
Om ieder van harte welkom te heten, om kennis te maken en om onze verbondenheid te vergroten nodigen we graag iedereen die zijn/haar kind op 1 september aan school afzet uit voor een tasje koffie. In de Strepestraat staat de koffiestand op de speelplaats en op de Grote Baan vind je onze koffiestand op de kleuterspeelplaats. Ons team heet jullie van harte welkom!

Onze scanners van Bike2School zijn ook al opgewarmd en scannen vanaf 1 september weer alle fietsers, stappers en steppers die ingeschreven zijn bij Bike2School. Nog niet ingeschreven? Vraag info aan de juf of meester of via info@schoolhulshout.be!

Denk ook aan onze nieuwe schooluren! De poorten zwaaien open vanaf 8.30 u. op de Grote Baan en vanaf 8.35 u. in de Strepestraat. De lessen starten om 8.45 u. (Grote Baan) en om 8.50 u. (Strepestraat) en eindigen om 15.25 u. (Grote Baan) en 15.30 u. (Strepestraat).

NIEUW! Naschoolse activiteiten vanaf september

Op onze school bieden we vanaf september sportsnacks, typelessen en woord & drama aan, aansluitend aan de lessen. Lees er hier alles over.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?