Welkom in 6C

bij juf Lise

Welkom in het zesde leerjaar, de laatste etappe van de lagere school. Hier geven we jullie de laatste tips en tricks. Zo zijn jullie klaar voor de sprong naar het middelbaar.

Met onze blik naar buiten gericht, gaan we op expeditie in de wereld rondom ons. Op ons pad liggen heel wat interessante bestemmingen. Een tocht door het verleden, skiën in Oostenrijk, een wandeling doorheen ons lichaam, verdwalen in Parijs, zeilen met ’t kofschip… Kortom, voor ieder wat wils.
Gedurende deze expeditie doen we onderzoek naar onze talenten. Samen met onze valkuilen brengen we onze talenten in kaart. Zo weten we tijdig waaraan we moeten werken én waarin we uitblinken.
Om af te ronden gaan we aan het werk met verscheidene studietechnieken. Zo kunnen we de raadsels op onze tocht goed memoriseren. Dit alles leren we niet alleen van onze juf, maar ook van én met elkaar.

Let wel op: in een flits zit je aan het einde van het zesde leerjaar.
Vergeet dus zeker niet te genieten en te dromen van al het moois dat op je pad zal komen!

Helm op, fluo top!

Vanaf maandag 8 november 2021 tot en met vrijdag 1 april 2022 is het dragen van een fluohesje verplicht voor alle kinderen en leerkrachten van onze school.

Lees meer

Jaarthema: Vriendschap geeft ons vleugels!

Voor ons jaarthema vonden we inspiratie bij het tweede boek van geluks-expert Leo Bormans: ‘Geluk voor kinderen 2’. Een boek over vriendschap, over vrienden zijn én blijven.

Lees meer
kalender icoon
9 december 2021

Medisch schooltoezicht 6C (CLB)

10 december 2021

Zwemmen 6C

16 december 2021

Kerstcrea-namiddag

Op donderdagnamiddag 16 december knutselen onze kinderen rond het thema Kerstmis.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?