Wij doen mee aan de Warmste Week

Ook dit schooljaar willen we als school ons steentje bijdragen aan een maatschappelijk project tijdens De Warmste Week.

Dit jaar steunen we het ‘Huis van het Kind’. Dit is een hulporganisatie die kwetsbare gezinnen ondersteunt. Wij hebben gekozen om de afdeling van de regio Herselt-Hulshout-Westerlo te helpen (www.huisvanhetkindregiowesterlo.be). 
Eén van hun projecten is de pamperbank. Dit zijn inzamelbakken voor ongebruikte pampers. Op elke vestiging van onze school staat tot en met 15 december een inzamelbak. 
Heb je thuis nog pampers die je niet meer nodig hebt? Dan mag je deze bij ons op school in de bakken komen inleveren. Het Huis van het Kind gaf aan dat er de grootste nood is aan pampers vanaf maat 3 tot en met de grootste maten voor peuters. Dus als je pampers doneert, gelieve dan vooral te kijken naar deze maten. Uiteraard ben je volledig vrij om te kiezen uit welke winkel en van welk merk de pampers zijn.

Het Huis van het Kind kan alle ondersteuningsmiddelen gebruiken, dus je kan ook een vrije gift doen waar geen vast bedrag aan verbonden is. Deze financiële bijdrage mag in een gesloten omslag aan de leerkrachten levensbeschouwing gegeven worden tot en met 15 december ’23.
We hopen op jullie steun en duimen voor een succesvolle warme actie!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?