Vakantiedagen 2023-2024

Heb je een doktersbriefje nodig voor de school?

Als een leerling afwezig blijft van school, is het soms verplicht om een doktersbriefje voor te leggen. In andere gevallen is het niet nodig om naar de dokter te gaan. Deze folder van de Vlaamse overheid licht toe wanneer een leerling een doktersbriefje nodig heeft.

Hoofdluizen

Hoofdluizen zijn vervelende beestjes die hevige jeuk kunnen veroorzaken. Hoofdluizen zijn geen schande, iedereen kan ze krijgen. Wanneer je hoofdluizen vaststelt, is het belangrijk om onmiddellijk een behandeling te starten en erover te praten, om zo verdere verspreiding zoveel mogelijk te vermijden. De infofolder en alle info over de natkammethode vind je in de documenten hieronder.

Bekijk ook dit filmpje van Klasse of lees er hier alles over op de website van Klasse.
Op de website van Klasse vind je ook anderstalige handleidingen van de natkammethode.


Fietsexamen

Hieronder vinden jullie de route en de verschillende fietstaken voor het fietsexamen van onze zesdejaars.
Leerlingen die het wensen kunnen onder begeleiding van hun ouders het parcours vooraf oefenen. Kwestie van voorbereid te zijn op het examen.

Politieagenten bemannen zelf de gevaarlijkste punten tijdens het examen, terwijl elders bereidwillige medewerkers een quotering geven en een oogje in het zeil houden. Automobilisten worden via aanwijzingsborden verwittigd dat er een fietsexamen aan de gang is.

Op naar een veilig en succesvol fietsexamen!


Komt jouw kapoen ook naar onze school?