Blog

Wat leeft er op GBS Hulshout?

potlood icoon

Voorleesweek: bedankt!!

Wat zouden we zijn zonder al die voorleesbuddy's die hun liefde voor het (voor)lezen delen? Daarom een welgemeende dankjewel aan iedereen die deelnam aan onze voorleesweek. 

Lees meer

Sinterklaascampagne Bike2School: doe mee!

Wist je dat je van 4 tot en met 8 december extra beloond wordt als je met de fiets, te voet of met step naar school komt? Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Lees meer

Fluodag

Onze fluodag gaat door op woensdag 29 november.

Lees meer

Mooimakers oktober

Tijdens de maand oktober hebben de leerlingen van het eerste leerjaar de straten rondom onze school zwerfvuilvrij gemaakt.

Lees meer

Voorleesweek: 18 tot 26 november 2023

De voorleesweek staat voor de deur. Deze voorleesweek slaan we graag onze handen in elkaar. Want samen staan we sterker en samen maken we het verschil.

Lees meer

Voorleesweek in de bib

Lees meer

Installatie kindergemeenteraad

Op zaterdagochtend 28 oktober vond de officiële installatie van de nieuwe kindergemeenteraad plaats. 

Lees meer

Wedstrijd inzameling lege batterijen

Wist je dat Bebat al haar oude, plastic inzameltonnen - net zoals lege batterijen - een nieuw leven gegeven heeft? Bebat recycleerde ze tot duurzame speelplaatsmeubels - en die kunnen binnenkort staan schitteren bij ons op school!

Lees meer

Samenstelling kindergemeenteraad

De kindergemeenteraad bestaat uit kinderen van het vijfde en zesde leerjaar van de Hulshoutse basisscholen en vertegenwoordigt de kinderen uit Hulshout. Vorige week waren het verkiezingen.

Lees meer

Komt jouw kapoen ook naar onze school?