Blog

Wat leeft er op GBS Hulshout?

potlood icoon

Schaatsen

Binnenkort vertrekken onze zesdejaars op sneeuwklassen naar Stanzach. Traditiegetrouw gaan we in deze periode schaatsen met de lagere school (1ste tot en met 5de leerjaar), gesponsord door de ouderkring. 

Lees meer

Eetdag sneeuwklassen

Iedereen is van harte uitgenodigd op onze eetdag op zaterdag 20 januari van 15 u. tot 20 u. in zaal De Vloeikens, ten voordele van de sneeuwklas.

Lees meer

Pamperactie De Warmste Week

Ook dit jaar deden we als school een actie voor de Warmste Week. We steunden de pamperbank van Huis van het Kind (afdeling Hulshout-Herselt-Westerlo).

Lees meer

Fijne Feesten!

Ons schoolteam wenst iedereen fijne feestdagen!
Maak er een mooi eindejaar van en een fantastisch nieuw jaar!
We zien jullie graag terug in 2024!

Lees meer

Mooimakers november

Tijdens de maand november waren de leerlingen van 5B verantwoordelijk voor een zwerfvuilvrije schoolomgeving.

Lees meer

Chocomelk en oudercontacten

Nu vrijdag 22 december houden we in de lagere school kerstfeestjes in de klas. De ouderkring voorziet chocomelk en wafels.

Lees meer

Wij doen mee aan de Warmste Week

Ook dit schooljaar willen we als school ons steentje bijdragen aan een maatschappelijk project tijdens de Warmste Week. Dit jaar steunen we het ‘Huis van het Kind’. Dit is een hulporganisatie die kwetsbare gezinnen ondersteunt. Wij hebben gekozen om de afdeling van de regio Herselt-Hulshout-Westerlo te helpen.

Lees meer

Voorleesweek: bedankt!!

Wat zouden we zijn zonder al die voorleesbuddy's die hun liefde voor het (voor)lezen delen? Daarom een welgemeende dankjewel aan iedereen die deelnam aan onze voorleesweek. 

Lees meer

Sinterklaascampagne Bike2School: doe mee!

Wist je dat je van 4 tot en met 8 december extra beloond wordt als je met de fiets, te voet of met step naar school komt? Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Lees meer

Komt jouw kapoen ook naar onze school?