Blog

Wat leeft er op GBS Hulshout?

potlood icoon

Mooimakers september

Net zoals de voorbije jaren neemt onze school ook dit jaar deel aan "Operatie Proper", een project van Mooimakers. 
De leerlingen van het derde leerjaar gaven tijdens de maand september de aftrap.

Lees meer

Kunstendag voor kinderen

De 12e editie van Kunstendag voor Kinderen komt eraan. De hele dag kunnen kinderen tot 12 jaar volop toveren met theater, film, muziek, dans, architectuur, literatuur en beeldende kunst (of een combinatie ervan). Ook gemeente Hulshout doet mee!

Lees meer

Film circusvoorstellingen

De Heistse Filmclub kwam zoals jullie weten onze circusvoorstellingen (show A en show B) op vrijdag 23 juni filmen. De film is klaar!

Lees meer

Operatie Proper Mooimakers

Wij staken ook vorig schooljaar onze handen uit de mouwen voor Operatie Proper.

Lees meer

Onderzoek naar veerkracht in gezinnen

Het TRIAD team, bestaande uit onderzoekers van vijf Belgische universiteiten (Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, KU Leuven, UCLouvain en de Universiteit van Mons), zoekt - na de opstart van het onderzoek vorig schooljaar - ook dit schooljaar gezinnen (moeder, vader en een kind tussen 9 à 10 jaar en 12 jaar oud) om mee te werken aan een wetenschappelijk onderzoek rond veerkracht in gezinnen.

Lees meer

Oproep vrijwilligers De Link

Momenteel zitten er 6 kindjes bij ons op school die verblijven in De Link hier in Hulshout. 
De Link is een kleinschalig begeleidingstehuis waar kinderen en jongeren verblijven die door omstandigheden niet (volledig) thuis kunnen verblijven.

Lees meer

Scholenveldloop

Maandag 25 september 2023 organiseert de sportdienst Hulshout in samenwerking met AC Hulshout, MOEV en de lagere scholen van de gemeente een scholenveldloop. Deze gaat door op het sportpark Joris Verhaegen in Hulshout.
De eerste reeks start om 13.45 u. en de laatste reeks om 15.02 u.

Lees meer

Dubbele punten Bike2School

Net zoals vorig schooljaar kunnen alle leerlingen van onze lagere school meedoen met Bike2School. Met Bike2School spaar je virtuele munten (bucks) door met de fiets, te voet of met de step naar school te komen. Met die bucks kan je bij lokale handelaars een beloning kopen. Van 18 tot 22 september spaar je dubbele bucks tijdens de eerste actieweek!
 

Lees meer

Strapdag

Vrijdag 22 september 2023 is het ‘Strapdag’ (stappen en trappen naar school).
 

Lees meer

Komt jouw kapoen ook naar onze school?