potlood icoon

Dubbele punten Bike2School

Net zoals vorig schooljaar kunnen alle leerlingen van onze lagere school meedoen met Bike2School. Met Bike2School spaar je virtuele munten (bucks) door met de fiets, te voet of met de step naar school te komen. Met die bucks kan je bij lokale handelaars een beloning kopen. Van 18 tot 22 september spaar je dubbele bucks tijdens de eerste actieweek!

Week van de mobiliteit (16 tot 22 september) met dubbele punten en kick-off jaarcampagne
Wist je dat er dit schooljaar extra prijzen te verdienen zijn voor jouw klas, zoals een bezoek aan Hidrodoe, Superjump, het Klimkaffee of Raf&Otje? Alle scholen van de veertien deelnemende Kempense gemeenten nemen het dit jaar tegen elkaar op in een jaarwedstrijd die loopt van 18 september (start week van de mobiliteit) tot 29 maart (laatste schooldag voor de paasvakantie). De best scorende klassen maken kans op leuke prijzen! Help jij je school mee in de prijzen vallen? Schrijf je dan in en fiets, step of wandel zo vaak mogelijk naar school!
Een promofilmpje voor de jaarcampagne kan je hier bekijken: www.iok.be/scholen/bike2school/scholen.

Drie actieweken dit schooljaar om extra (dus dubbele) bucks te verdienen

  • Kick-offactie van 18 tot 22 september 2023
  • Sinterklaasactie van 4 tot 8 december 2023
  • Lentekriebelactie van 19 tot 23 februari 2024

Doe je nog niet mee met Bike2School?
Met Bike2School stimuleren we lagereschoolkinderen om te voet, met de step of met de fiets naar school te gaan. Deze verplaatsingen worden automatisch geregistreerd aan de schoolpoort. Je kan er virtuele munten (bucks) mee verdienen. Met die gespaarde bucks kan je een leuk cadeautje voor jezelf kopen bij lokale handelaars of lokale markt- en foorkramers. Elke keer je de school binnenfietst, -stept of -wandelt, krijg je een punt. Twee punten is gelijk aan 1 buck. 1 buck is 0,10 euro waard. Op een week, een maand, een trimester of een schooljaar loopt dat al aardig op! 
Doe je nog niet mee? Kom je infofolder, spaar- en betaalkaart dan afhalen op het secretariaat.
Alle info ook op www.iok.be/bike2school

Waar kan je terecht met je bucks?
Kijk even hier: www.schoolhulshout.be/blog/handelaars-bike2school.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?