potlood icoon

Sportdag voor 3 en 4

Dit jaar organiseert de sportdienst van Hulshout opnieuw sportdagen voor de scholen van Hulshout. Zowel scholen van Houtvenne, Westmeerbeek als Hulshout zullen deelnemen aan deze sportdagen.
Op donderdag 30 mei gaat de 2de graad sporten. De kinderen zullen samen met hun leeftijdsgenootjes van de andere scholen van Hulshout een sportieve dag beleven op het sportpark Joris Verhaegen in Hulshout. Deze gezamenlijke sportdagen zijn tot stand gekomen na een voorstel van de kindergemeenteraad. De sportdienst heeft dit voorstel verder uitgewerkt tot drie supertoffe sportdagen aangepast aan de leeftijden van de leerlingen (op 23 april ging de 3de graad sporten en op 23 mei kwam de 1ste graad aan de beurt).

De sportdag voor de leerlingen van de 2de graad bestaat uit een brede waaier van sporten.
Welke sporten op het programma staan blijft nog even een verrassing. De turnleerkrachten van de scholen, de sportdienst en externe lesgevers zullen de activiteiten begeleiden. De klasleerkrachten zullen ingeschakeld worden om samen met een groepje de activiteiten te doorlopen.

Wij vragen voor ieder kind een bijdrage van 3.5 euro voor deelname aan de sportdag.  Gelieve je kind uiterlijk op woensdag 29 mei 2024 het bedrag van € 3.5 mee te geven als bijdrage voor deze sportdag. Je kind kan het geld afgeven in de klas aan de leerkracht.

Hierbij nog enkele praktische afspraken voor donderdag 30 mei:

  • De leerlingen komen ’s morgens tegen 8.50 u. rechtstreeks naar de sporthal van Hulshout en worden daar ’s avonds ook terug afgehaald door hun (groot)ouders om 15.30 u. De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar zijn die dag dus NIET op school.
  • Leerlingen van de opvang worden in de opvang opgehaald en worden terug gebracht naar de opvang onder begeleiding van een leerkracht.Ook de kinderen die sportsnack volgen komen 's avonds onder begeleiding met de fiets of de bus terug naar school.
  • ’s Middags blijven alle kinderen boterhammen eten. Voorzie een lunchpakket, voldoende drankjes en 2 tussendoortjes.
  • De leerlingen dragen sportieve kledij aangepast aan het weer. Zorg eventueel voor reservekledij, een regenjas, een nat washandje en/of zonnecrème.
  • Leerlingen dragen sportschoenen voor buiten en brengen ook sportschoenen voor binnen (of turnpantoffels) mee.

Wij hopen er een super leuke en sportieve dag van te maken!!!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?