Sportdag voor 1 en 2

Dit jaar organiseert de sportdienst van Hulshout opnieuw sportdagen voor de scholen van Hulshout. Zowel scholen van Houtvenne, Westmeerbeek als Hulshout zullen deelnemen aan deze sportdagen.
Op donderdag 23 mei gaat de 1ste graad sporten. De kinderen zullen samen met hun leeftijdsgenootjes van de andere scholen van Hulshout een sportieve dag beleven op het sportpark Joris Verhaegen in Hulshout. Deze gezamenlijke sportdagen zijn tot stand gekomen na een voorstel van de kindergemeenteraad. Wij hebben dit voorstel verder uitgewerkt tot drie supertoffe sportdagen aangepast aan de leeftijden van de leerlingen (op 23 april ging de 3de graad sporten en op 30 mei komt de 2de graad aan de beurt).

De sportdag voor de leerlingen van de 1ste graad bestaat uit een brede waaier van sporten.
Op het programma staan: basket, kickbox, kwartet, poulball, tennis, free run, oriëntatieloop en boks & cardio. De turnleerkrachten van de scholen, de sportdienst en externe lesgevers zullen de activiteiten begeleiden. De klasleerkrachten zullen ingeschakeld worden om samen met een groepje de activiteiten te doorlopen.

Wij vragen voor ieder kind een bijdrage van 3.5 euro voor deelname aan de sportdag.  Gelieve je kind uiterlijk op dinsdag 21 mei 2024 het bedrag van € 3.5 mee te geven als bijdrage voor deze sportdag. Je kind kan het geld afgeven in de klas aan de leerkracht.

Hierbij nog enkele praktische afspraken voor donderdag 23 mei:

  • De leerlingen komen ’s morgens tegen 8.50 u. rechtstreeks naar de sporthal van Hulshout en worden daar ’s avonds ook terug afgehaald door hun (groot)ouders om 15.30 u. De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar zijn die dag dus NIET op school.
  • LET OP: de gemeentelijke kinderopvang is die dag gesloten!
  • ’s Middags blijven alle kinderen boterhammen eten. Voorzie een lunchpakket, voldoende drankjes en 2 tussendoortjes.
  • De leerlingen dragen sportieve kledij aangepast aan het weer. Zorg eventueel voor reservekledij, een regenjas, een nat washandje en/of zonnecrème.
  • Leerlingen dragen sportschoenen voor buiten en brengen ook sportschoenen voor binnen (of turnpantoffels) mee.

Wij hopen er een super leuke en sportieve dag van te maken!!!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?