Sportdag voor 5 en 6

Dit jaar organiseert de sportdienst van Hulshout opnieuw sportdagen voor de scholen van Hulshout. Zowel Houtvenne, Westmeerbeek als Hulshout zullen deelnemen aan deze sportdagen.
Op dinsdag 23 april starten we met de sportdag voor de 3de graad (5de en 6de leerjaar), op donderdag 30 mei komt de 2de graad sporten en op dinsdag 23 mei is het de beurt aan de 1ste graad. De kinderen zullen samen met hun leeftijdsgenootjes van de andere scholen van Hulshout een sportieve dag beleven op het sportpark Joris Verhaegen in Hulshout. Deze gezamenlijke sportdagen zijn tot stand gekomen na een voorstel van de kindergemeenteraad. Wij hebben dit voorstel verder uitgewerkt tot drie supertoffe sportdagen aangepast aan de leeftijden van de leerlingen.

De sportdag voor de leerlingen van de 3de graad bestaat uit een brede waaier van sporten.
Op het programma staan: tennis, free run, archery tag, Kan jam, lacrosse, badminton, bumball en stratego. De turnleerkrachten van de scholen, de sportdienst en externe lesgevers zullen de activiteiten begeleiden. De klasleerkrachten zullen ingeschakeld worden om samen met een groepje de activiteiten te doorlopen.

Wij vragen voor ieder kind een bijdrage van 3.5 euro voor deelname aan de sportdag.  Gelieve je kind uiterlijk op maandag 22 april 2024 het bedrag van € 3.5 mee te geven als bijdrage voor deze sportdag. Je kind kan het geld afgeven in de klas aan de leerkracht.

Hierbij nog enkele praktische afspraken voor dinsdag 23 april:

  • De leerlingen komen ’s morgens tegen 8.50 u. rechtstreeks naar de sporthal van Hulshout en worden daar ’s avonds ook terug afgehaald om 15.30 u. De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar zijn die dag dus NIET op school.
  • Leerlingen van de opvang worden in de opvang opgehaald en worden terug gebracht naar de opvang onder begeleiding van een leerkracht.
  • ’s Middags blijven alle kinderen boterhammen eten. Voorzie een lunchpakket, voldoende drankjes en 2 tussendoortjes.
  • De leerlingen dragen sportieve kledij aangepast aan het weer. Zorg eventueel voor reservekledij, een regenjas, een nat washandje en/of zonnecrème.
  • Leerlingen dragen sportschoenen voor buiten en brengen ook sportschoenen voor binnen (of turnpantoffels) mee.

Wij hopen er een super leuke en sportieve dag van te maken!!!

Komt jouw kapoen ook naar onze school?