Scholenveldloop

Maandag 25 september 2023 organiseert de sportdienst Hulshout in samenwerking met AC Hulshout, MOEV en de lagere scholen van de gemeente een scholenveldloop.
Deze gaat door op het sportpark Joris Verhaegen in Hulshout.
De eerste reeks start om 13.45 u. en de laatste reeks om 15.02 u.
 
Aangezien dit tijdens de schooluren is, zijn al onze kinderen ingeschreven en lopen ze mee - elk in hun reeks. De reeksen zijn ingedeeld in jongens en meisjes per klas.
De kinderen komen ’s morgens in sportoutfit naar school. Hun rode turn T-shirt doen de kinderen aan op school. Mogen wij ook vriendelijk vragen om je zoon of dochter die dag een rugzakje mee te geven met een drankje.
 
Rond 13 u. vertrekken we met alle leerlingen lager onderwijs naar het sportpark en na de veldloop komen we met z’n allen terug naar de school.
De leerlingen van het eerste en tweede leerjaar worden vervoerd met de schoolbus. 
De leerlingen van het derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar gaan met de fiets onder begeleiding van de leerkrachten naar de scholencross. Zij komen maandag dus met de fiets naar school. Mogen wij ook vragen om je kind aan te moedigen tot het dragen van een fietshelm en een fluohesje die dag.
 
Alle leerlingen lagere school afdeling Strepestraat én Grote Baan blijven maandagmiddag ineten. Gelieve je kind die dag boterhammen mee te geven.
De leerlingen worden ’s avonds afgehaald aan de schoolpoort.

Iedereen is welkom aan het sportpark om onze lopertjes te komen aanmoedigen!
Wij hopen dat alle kinderen een fijne en sportieve dag zullen beleven.

Komt jouw kapoen ook naar onze school?